Гаранционно обслужване, Абонаменти и Ремонти

Гаранционно обслужване

ДМ ДООР ЕООД предлага ГАРАНЦИОННО обслужване на всички продукти доставени и монтирани от нас. Сроковете са съобразени с продължителността на гаранцията на продуктите дадена от производителя. Всички продукти които са в гаранция се обслужват само от оторизиран от ДМ ДООР ЕООД персонал. Нашите екипи компетентно ще отстранят възникналите проблеми, а при нужда ще сменят повредените елементи с оригинални резервни части, доставени от производителя.

Абонаментно обслужване

За по-дълъг живот и по-добро представяне, ДМ ДООР ЕООД предлага абонаментно обслужване на всички продукти доставени и монтирани от нас. Ние ще изготвим индивидуален план за абонамент на всеки клиент в зависимост от особеностите на обекта, интензитета на използване на продуктите, специални режими и т.н. Повече информация можете да получите като се свържете с нас. За връзка използвайте удобна за вас форма от бутона КОНТАКТ.

Ремонти и резервни части

ДМ ДООР ЕООД предлага услуги свързани с РЕМОНТ и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ за всички продукти доставени и монтирани от нас. Ние поддържаме оригинални резервни части за нашите продукти на склад, предоставени от произвадителя. Разполагаме с високо квалифициран персонал, който професионално ще отстрани повредата. Имаме представители в по-големите градове в цялата страна, което ни позволява да реагираме на проблемите бързо и компетентно. При възникнал проблем не се колебайте да се свържите с нас.