Гаранционно обслужване, абонаменти и ремонти

Гаранционно обслужване

ДМ ДООР ЕООД предлага ГАРАНЦИОННО обслужване на всички продукти, доставени и монтирани от нас. Сроковете са съобразени с продължителността на гаранцията на продуктите, дадена от производителя. Всички продукти, които са в гаранция, се обслужват само от оторизиран от ДМ ДООР ЕООД персонал. Нашите екипи ще отстранят компетентно възникналите проблеми, а при нужда ще сменят повредените елементи с оригинални резервни части, доставени от производителя.

Абонаментно обслужване

За по-дълъг живот и по-добро представяне, ДМ ДООР ЕООД предлага АБОНАМЕНТНО обслужване на всички продукти, доставени и монтирани от нас. Ние ще изготвим индивидуален план за абонамент на всеки клиент в зависимост от особеностите на обекта, интензитета на използване на продуктите, специални режими и т.н. Повече информация можете да получите като се свържете с нас. За връзка използвайте удобна за вас форма от КОНТАКТИ.

Ремонти и резервни части

ДМ ДООР ЕООД предлага услуги, свързани с РЕМОНТ и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ за всички продукти, доставени и монтирани от нас. Ние поддържаме оригинални резервни части за нашите продукти на склад, предоставени от произвадителя. Разполагаме с високо квалифициран персонал, който професионално ще отстрани повредата. Имаме представители в по-големите градове в цялата страна, което ни позволява да реагираме на проблемите бързо и компетентно. При възникнал проблем, не се колебайте да се свържете с нас.

Свързани сайтове
Контакти
phone_PNG48989

телефони

офис Пловдив:
032 649 740
0879 293999
регион Варна:
0877 410738
регион Шумен:
0897 050016

изтеглен файл (2)

ел. поща


dm_door@abv.bg

263-512

адрес

4002 Пловдив,
ул. "Дружба" №9